Македонија
25. February 2020 - 18:46

Почна протестот против неправдата

На чело со раководството на ВМРО-ДПМНЕ граѓаните излегоа на протест пред Основното јавно обвинителство и ќе маршираат се до Врховниот суд.

Тие бараат од институциите да работат без притисок на власта на СДСМ.

 

Мирјана Давидовска