Македонија
26. August 2021 - 10:43

Почина Ирена од Крушево, мајката која падна во кома по убод од инсект

Почина Ирена Богданоска од Крушево, која на 09.08.2021 година, по убод од инсект падна во кома. Таа беше пренесена во една од приватните болници во Скопје и се бореше за живот.

-Почитувани роднини драги пријатели во овие тажни и тешки моменти чувствувам потреба да се заблагодарам на сите здраствени работници и на целиот народ кој се солидаризираше со нас во најтешките моменти на моите крушевчани , но за жал и покрај сите напори мојата ќерка Ирена ја загуби битката, објави вчера преку социјалната мрежа на Фејсбук нејзиниот татко Ѓоко Костоски.