Македонија
14. August 2019 - 10:55

По плочките и кадата изваден и болјер од Охридското езеро

Нуркачите од „Актватек“ најдоа болјер во Охридското Езеро на длабочина од 5 метри, на околу 10 метри од брегот.

„Апартманот е скоро комплетиран, само уште неколку елементи“, пишува Никола Паскали од „Акватек“.

Тие претходно извадија када фрлена во езерото, а потоа и вреќа плочки.