Македонија
9. August 2018 - 20:31

По пеколниот ден невреме беснее низ Македонија – на овие места е најкритично

Ова се температурите и состојбата во 18 часот низ Македонија. На места веќе беснее невреме, а се најавува и за во Скопје.