Македонија
19. July 2019 - 22:09

По невремето Усје плива во вода- жителите револтирани

По краткото невреме кое го зафатија делови од Скопје револтирани граѓани до Курир испратиле фотографии од населеното место Усје во Кисела вода каде по фотографиите може да се види дека плива во вода. 

Погледнете...