Македонија
28. May 2019 - 12:05

Плажа во Дојран која морате да ја посетите ова лето

Овие фотографии ни доаѓаат од Свети Никола Бич Бар во Дојран. Градот кој минатата сезона беше вистински туристички хит, мами со ниските цени, песочните плажи и вкусната храна.