Живот
26. February 2020 - 13:33

Пилот му соопшти на патник дека неговата сопруга е бремена, но таа не очекуваше ваква реакција

По одмор во Лас Вегас, млад брачен пар се враќаат од патувањето. Меѓутоа, изгледа дека не е вистинска онаа поговорка „Што се случува во Вегас, останува во Вегас“.

Со намера да ја покаже својата креативност сопругата одлучува веста за проширување на семејството да ја соопшти пилотот.

Изнесувањето на интимни работи пред луѓе не е секогаш пријатно. Тоа го доловува и ликот на сопругот кога ќе ја слушне веста. Бремената жена сигурно очекувала друга реакција.