Македонија
31. May 2016 - 8:58

Пикапот на СДСМ полн со опремата со која беше направена штета од 250.000 евра

По извршениот претрес на возилото, во пикапот на СДСМ беше пронајдена опремата со која беше направена штета од 250.000 евра.

Синоќа на раскрсница од ул.11 Октомври и ул.Кочо Рацин, од страна на сообраќајна патрола беше запрено возило Фиат Добло со регистерски ознаки СК-422-ВЦ сопственост на СДСМ во кое имало акрилни бои кои биле користени за време на новото уништување на “Порта Македонија“.

prolet