Џет-Сет
24. March 2017 - 11:48

Пијана: Сандра Африка сите ги остави без текст

Згодната црнка уште еднаш направи хаос на интернет.

Атрактивната пејачка Сандра Африка го најави својот нов албум насловен „Пијана“.

Сандра сигурно не била пијана кога позирала за промотивните фотографии за новиот албум, но мажите дефинитино ќе останат зашеметини.

Еве една од тие фотографии: