Живот
9. August 2018 - 14:27

Пијана двојка среде парк имаше секс: Кога им пријде бесен татко настана хаос/18+

Една пијана двојка не можела да се воздржи, па реши да има секс среде бел ден во главниот градски парк во Лидс.

Родителите кои на игралиште биле со децата повикале полиција неколку пати, но без успех.

Во еден момент еден од бесните татковци повеќе не можел да се ја издржи таквата дрскост, па дошетал до нив и го прекинал смиот чин. Една загрижена мајка го снимила целиот настан.

Двојката воопшто не се трудела да се скрие од љубопитните погледи. Едноставно се препуштила на страстите во центарот на најпопуларниот парк во Лидс.

Жената лежела на грбот со нозете нагоре, а мажот бил над неа со спуштени панталони.

Мајката која се снимала, го снимила и разговорот со полицијата, втор по ред.

„Пред половина час пријавив двојка како има секс во парк преполно со деца кои играат крикет. Уште се таму и се сексаат, а полиција се уште нема, рече бесната мајка во разговорот со полицијата.

Полицајците дошле 46 минути по првиот повик, но двојката до тогаш веќе си заминала.