Македонија
7. April 2017 - 18:00

Петок неработен ден

Министерството за труд и социјална политика информира дека 14 април 2017 годинаВелики петок, петок пред Велигден е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед. 

Министерството за труд и социјална политика на граѓаните од православната вероисповед им го честита празникот.