Македонија
26. March 2016 - 9:33

Пет години Алумни асоцијација Иванов Школа за млади лидери

Алумни асоцијацијата Иванов Школа за млади лидери (ИСЛАА) денеска одбележува пет години од основањето.

ИСЛАА е организација која негува долгорочни релации со постоечките и идни алумни членови, обезбедува поддршка и е партнер на Школата за лидери под покровителство на претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов.

Визијата на ИСЛАА е да стане цврсто вмрежена алумни асоцијација преку креирање влијателен лидерски ентитет.