Живот
3. October 2016 - 12:41

Пеколен месец ги очекува овие хороскопски знаци

Непријатен месец ги очекува овие два хороскопски знаци. Ако сте еден од нив, најдобро е да внимавате во вашите одлуки, и да не избрзувате.
 
ЛАВ – Ненадејни ситуации ќе ве фрлаат од една во друга крајност: на моменти збунети и дезориентирани, па сè до агресивни и кавгаџиски настроени. Сето тоа ќе е проследено со недоречени или погрешно пренесени зборови, ваши или туѓи, како и средби кои се закажани, па откажани, па повторно презакажани. Многу е веројатно и дека ќе треба да консултирате правно лице или да го проучите законот.
 
ВАГА – Многу измешани настани за вас драги Ваги во овој месец: почетоци, завршетоци, кавга со лошо настроен човек кој одамна „си го бара“, неочекувани информации од партнерот/ партнерката и слично. Затемнувањето на Месечината ќе започне серија на настани кои ќе потраат до наредната година. Не е исклучена и можноста да прекинете односи со лицето кое веќе ве лажело, а речиси сигурно е дека ќе подготвите противудар.