Живот
23. March 2017 - 11:59

Пејач на босанска свадба ја погоди песната и доби 6000 евра бакшиш

На една боснаска свадба Вујкото му рече на пејачот ако му ја погоди ќе добие бакшиш од 6000, ако не само 50 евра. За среќа пејачот ја погоди песната.