Македонија
5. јуни 2018 - 8:55

Патот Крива Паланка - село Осиче во прекин поради асфалтирање

Патиниот правец Р - 2245 од Крива Паланка до село Осиче денеска ќе биде во прекин поради асфалтирање.

Како што соопшти АМСМ, прекинот ќе трае од 10:00 до 15:00 часот.