Македонија
7. January 2020 - 11:44

Паричката падна кај техничкиот премиер, Спасовски им посака мир, спокој и среќа на граѓаните

Мир, спокој и среќа на сите православни христијани им посака техничкиот премиер, Оливер Спасовски.

Вели дека сите заедно треба да придонесеме во колективниот успех, што ќе донесе среќа за сите.

По неколку години, годинава паричката во семејството Спасовски се паднала кај техничкиот премиер.