Живот
6. October 2016 - 10:34

Пар се венчаше а младоженецот ја зема невестата со шлепер

 
 
Пар се венчаше во саботата, а младоженецот ја зема невестата со шлепер. Горан и Сања се решиле на овој потег бидејќи тој со години вози камиони. Тој со Сања бил две ипол години во врска, која сега ја крунисале со брак. 
 
Сепак, со оглед на тоа дека имало цела колона автомобили, полицијата им напишала казна од 500 куни.
 
Сепак казната не им ја расипала веселбата на 200 гости.