Македонија
5. July 2022 - 11:50

Пандов: Доаѓам со багеров да ја „бутнам“ Владата

Претседателот на патриотскиот институт на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Пандов на социјалните мрежи објави фотографија на која е качен на голем багер.

„ Ќурко пошто гледам не се разбираш од збор, денес ти доаѓам со багеров да ти ја бутнам владата предавничка!“ – напиша тој.