Џет-Сет
25. јуни 2019 - 14:55

Памела Андерсон раскина со Адил Рами, оти водел „двоен живот“

Памела Андерсон раскина со францускиот фудбалер Адил Рами, оти, како што Андерсон откри на Инстаграм, две години, колку што и трае нивната врска, тој ѝ бил неверен.

Објавувајќи сликички од скршени срца, американската глумица во болка вели дека Адил за сето време водел двоен живот.

– Тешко е да се прифати фактот дека последните две години од мојот живот беа голема лага. Се излажав и поверував дека сме вљубени. Се шегуваше за други играчи кои имале девојки што живееле близу нивните жени. Ги нарекуваше тие мажи – чудовишта, но ова е полошо. Како е можно да контролира две женски срца и умови. Тој е чудовиште, напиша Андерсон.