Македонија
10. February 2021 - 10:15

Пациент се фрлил од прозорец од ГОБ "8-ми септември"

Пациент хоспитализиран во ковид-центарот во ГОБ „8-ми Септември“ скокнал од прозорец. Информацијата за Сител ја потврдуваат и од МВР и болнички извори. Пациентот се фрлил од првиот кад на Ковид-центарот и не го преживеал падот. 

Неофицијално, пациентот бил хоспитализиран неколку дена и имал психички проблеми.

 

Даниел Василев