Балкан
23. March 2017 - 14:25

Овoj човек испука шест куршуми кон српскиот бизнисмен

 
 
 
Предраг Ранковиќ Пецони беше ранет вчера откако напаѓач испука шест куршуми кон него. Тој седел во хотелот Прага, а на спротивната страна од масата, како што открива српскиот Курир, седел Жељко Р. познат српски бизнисмен кој е осомничен за нападот, според снимките од безбедносните камери.
 
Тие седела на спротивни страни на иста маса, а во еден момент Жељко почнал да ги навредува девојките кои седеле со нив, по што Пецони ги одбранил, а тој се разбеснил и пукал.
 
Инаку, на масата седеле пејачката Тијана Радивојевиќ и уште две девојки.
 
Повеќе детали се најавени за подоцна.