Џет-Сет
6. November 2017 - 17:25

Овој човек е татко на ќерката на Зорица Брунцлик

Пејачката Зорица Брунцлик веќе долго време е во брак со Мирољуб Аранѓеловиќ Кемиш, но сѐ уште се прераскажуваат нивните претходни врска и бракови.

Меѓутоа, малкумина знаат кој е таткото на првата вонбрачна ќерка на пејачката. Според пишувањата на српските портали тоа е Ахмед Человиќ од Прибој, некогашен фудбалер.

Сите песни кои Зорица тогаш ги пеела биле посветени токму нему. Велат дека таа му предложила и брак, но тој не сакал да слушне за таа идеја.

Марија отсекогаш знаела кои ѝ е татко, а се интересирала и за неговото семејство кое и ден денес живее во Прибој.