Живот
7. July 2017 - 23:34

Овие ситни суштества живеат во вашиот кревет и ви ја уништуваат кожата - еве како да се ослободите од нив

Веројатно сте приметиле дека во вашиот кравет и душек има мали ситни бубачки.Тоа се обично „стеници“.

За да ги избркате не мора да користите хемикалии кои се отровни и штетни за вашето здравје, она што може да ви помогне е етерично масло од лаванда, кој има убав мирис а ќе ги избрка несаканите и здодевни бубачки.

Ова масло има моќ да ги избрка дури и стаорците. 

Само испрскајте на неколку места и веднаш ќе ја воочите разликата.

Освен тоа ќе ви го подобри расположението и нема да ви биде потребно освежувач на воздух.