Бизарно но вистинито
2. September 2017 - 11:56

Оваа жена се нема насмевнато 40 години - причината е бизарна!

Тес Кристиан е 50 годишна жена која изминативе 40 години ги поминала без насмевка на лицето, намерно.
 
Таа вели дека не го избегнува хуморот, ниту дружењето пријателките, туку само одбива да се смее со една цел - мазно лице без брчки.
„Немам брчки затоа што се истренирав да ги контролирам мускулите на лицето. Сите ме прашуваат дали користам ботокс, но им одговарам со негација, па потоа објаснувам дека се немам насмевнато откако бев тинејџерка. Дефинитивно се исплати, немам ниту една линија на лицето.“
 
„Кога нешто ќе ми стане смешно и сакам да се насмевнам, што се случува често во текот на денот, само ги контролирам мускулите и ги држам вкочанети,“ објаснува Тес.