Живот
11. јуни 2017 - 9:34

Оваа порно актерка беше брутално претепана од момчето - Погледнете како изгледа денес!

Во 2014 година поранешното момче брутално ја претепа Кристи Мек. Таа имаше 18 скршени коски, скршен нос, напукнати заби и нејзиното лице беше комплетно изобличено.

Деновиве поранешниот ММА борец Џон Копенхавер кој е познат како „War Machine“ е осуден на доживотен затвор во судскиот процес кој траеше три години. Тој брутално ја претепал, ја мачел и ја силувал својата бивша девојка, која е некогашна порно ѕвезда.

Ваква остра мерка судот изрекол зашто во налет на бес ги претепал поранешната девојка и неговиот другар Кориј Томас, па е суден за два обиди за убиство, но и вкупно 29 кривични и прекршочни дела кои ги направил за време на нападот на Кристи Мек и неговиот другар.