Живот
30. May 2017 - 14:17

Оваа неверојатна машина гради куќа за два дена: Погледнете го видеото што гo воодушеви светот!

Сакате да изградите куќа, а немате многу време? Погледнете како го прави тоа оваа супер машина.

Неверојатна робот машина го воодушеви целиот свет, бидејќи ги поставува брзо и правилно циглите, па секој објект е готов за само неколку дена.

Оваа робот машина е наречена “HADRIAN X”, се одликува со висок квалитет и одлична автоматизација, а на социјалните мрежи веќе започнаа да пишуваат дека за изградба на куќа нема да бидат потребни мајстори.