Живот
19. November 2017 - 13:18

Оваа мајка годишно заработува 720000 евра: Кога нејзиниот син дознал што работи, ниту еден збор и нема прозборено

Фотографот Обри Блек (42) од Нов Зеланд сфатила дека не може да работи и да се грижи за синот бејли, затоа што ќерката Шавон се одеселила и живее со момчето. Почнала да размислува што би можела да работи за да заработи повеќе пари.

- Фотографирав ескорт дама која живееше во куќата карши мојата па видов колку има работа, изјавила Обри за Дејли Меил.

Освен работа, приметила дека соседката има и поприлично многу пари. Поразговарала со тогашното момче , на кого не му сметало таа да стане ескорт дама, што дури тоа му било и секси.

Направила профил на страница наменета за спојување со ескорт дами и нивните клиенти. Бројот на клиенти кои ја барале растел, а набрзо почнала да снима и порно филмови.

- На синот, кој тогаш имаше 10 години му кажав дека со мажи на состаноци за пари. Премногу беше мал за му кажам дека спијам со мажи за пари, изјавила та и додала дека сеуште не им открила на децата со што всушност се бави.

Синот почнал да бара фотографии со мажите кои искача па ја истражувал нејзината работа. Кога сфатил што работи мајка му, и се налутил, но Обри се теши дека сите тинејџери и онака им се лутат на своите родители.

Ниту ќерка и не е воодушевена од нејзината рабоота, но Обри истакнува дека е задоволна и дека и драго што може да го издржава своето семејство.

- Заработив 720.000 евра, за една година бавејки се со ескорт, додала Обри.