Живот
26. August 2015 - 14:21

Ова тешко болно девојче излезе на бина, а потоа сите погледи биле вперени кон нејзе!

Малата Одри била повикана од Меѓународната конвенција за Зумба, како би ја подигнала свеста кај луѓето за нејзината болест. Таа има тешкахронична анемија која доведува до премногу мал број на црвени крвни знрнца во нејзиното тело.
 
Таа излегла на бината со другите танчери, но на сите им го украде шоуто. Сите погледи биле упатени само кон нејзе...
 
Погледнете го видеото: