Македонија
19. October 2018 - 23:25

Ова се пратениците од опозицијата кои гласаа За уставни промени

Овие пратеници од опозицијата гласаа „ЗА“ пристапување кон промена на Уставот, со цел промена на уставното име:

Крсто Мукоски

Елизабета Канчевска-Милевска

Владанка Авировиќ

Емилија Александрова

Љубен Арнудов

Зекир Рамчимовиќ

Нола Исмајловска Старова

Сашо Василевски