Џет-Сет
12. October 2017 - 11:46

Ова не сте го виделе: Исплива приватна снимка од Јелена!

Јелена Марјановиќ пред да биде сурово убиена, озбилно се посветила на тренинзите, што покажува и приватната снимка од теретана, која се појави вчера.

Имено, Јеца одлучила после неколку години да се врати на музичката кариера, па сакала и своето тело да го врати во некогашната форма и линијата да ја доведе до совршенство.

Покрај секојднеевното трчање на насипот, како што тврди нејзиниот сопруг, Јелена одела и во теретана. На видеото се гледа дека пејачката е во извонредна кондиција, како скока и удира во боксерска вреќа.

 И самата пред трагедијата истакнувала дека е посветена на тренинзите и дека се одрекла од благото, поради добриот изглед.

Јелена Марјановиќ исчезна на 2 април 2016 година. Утре дента, нејзиното тело е најдено во каналот. Од тогаш, па до денес, во јавноста се појавија различни шпекулации за тоа кој би можел да биде убицот на пејачката.

Зоран Марјановиќ е упасен на 15 септември поради сомневање дека ја убил сопругата Јелена, па нејзиното тело го фрлил во каналот во Борча. На терет му се става тешко убиство, за кое се изрекува казна до 40 години затвор.

Погледнете го видеото како Јелеба тренира: