Живот
19. August 2015 - 12:25

Ова машко оро стана вистински интернет хит

Вакво машко оро досега не сте виделе.

Осум момчиња решија сами да заиграат оро на свадбата на нивните пријатели и успеаја да предизвикаат огромно внимание.

Добија огромни аплаузи, а колку се умешни во играњето, погледнете во видеото во продолжение.