Живот
28. May 2016 - 13:00

Ова маче гледа хорор филм, неговите реакции ќе ве растопат особено крајот кој ќе ве насмее до солзи

Таа се вика Тогепи и има 9 месеци.

Видеото на ова маче кое гледа хорор филм ќе ве воодушеви.

Нејзиниот сопственик, Ендрју Периш снимал видео додека таа гледа го хоророт „Psiho“.

Погледнете што се случува на крајот: