Свет
24. November 2015 - 10:59

Ова е вистината зад миграцијата на бегалците и она што не го споделуват социјалните медиуми

Потресните фотографии и видеа кои се споделуваат на социјалните медиуми длабоко ја потресуваат нашата свест, но откако ќе го погледнете ова видео ќе останете вчудоневидени и уште повеќе вознемирени.
 
Масовните медиуми синхронизирано ја пренесуваат страшната судбина на бегалците од Блискиот Исток и Африка, но она што не се пренесува е всушност она што треба да не загрижува.
 
Ова кратко видео, ја открива вистината зад миграцијата на бегалците и она што не се споделува на социјалните медиуми.
 
Погледнете: