Џет-Сет
10. December 2017 - 20:45

Ова е таткото на Јелена Карлеуша

Сите ја знаеме мајката на пејачката Јелена Карлеуша, Дивна, но дали знаете како изгледа нејзиниот татко?

Познатиот полицаец Драган Карлеуша во медиумите се појавувал во 2000 година, но подоцна се повлекол о јавноста, тешко може да се види и на фотографиите на неговата ќерка. Многумина велат дека Јелена доста личи на него.