Џет-Сет
17. July 2017 - 11:31

Ова е свекрвата на Јелена Карлеуша

Познато е дека Јелена Карлеуша и Душко Тошиќ водат живот на висока нога, но семејството на Душко, неговите мајка и татко живеат скромно и се сосема поразлични од Јелена. 
 
Деновиве Карлеуша на Инстаграм објави фотографија од Душко и мајка му направена во една кафеана.