Живот
9. November 2015 - 13:58

Ова е најпопуларната крава на Фејсбук овие денови - Погледнете зошто!

Сточарот Милисав Нешковиќ од српско село, од една крава доби пет телиња.

Кравата, стара три години, синоќа се отели во селото со помош на ветеринар, кој за овој феномен смета дека ќе се заинтересираат научниците.