Македонија
10. March 2017 - 22:08

Ова е евровизиската песна со која Јана Бурческа ќе пее за Македонија!

Вечерва беше промовиран видеозаписот за нашата евровизиска песна. Јана Бурческа ќе нè претстави со брзата композиција „Dance Alone“.

Евровизија годинава ќе се одржува во Украина, во главниот град Киев во мај, а Македонија ќе настапува во втората полуфинална вечер на 10 мај.