Џет-Сет
10. February 2019 - 20:12

Ова би можело да им ја уништи кариерата: Откриена најголемата тајна на Бијонсе и нејзиниот сопруг

Бијонсе и Џеј Зи веќе со години важат за најмоќна двојка на планетата, а гласините кои ги следат, доколку се покаже дека се вистините, може да им ја уништат кариерата.

Имено, освен што нема нешто што би ги симнало од тронот, се поголем е бројот на оние кои длабоко веруваат во Илуминати, па ја поврзуваат двојката со нив. Според тероријата на Доналд Маршал, Илуминати ги убиваат познатите личности и ги заменуваат со клонови.

Тој верува дека со години наназад на публиката и се претставува клон на Бијонсе.

Има сомневања дека уште некои познати личности се дел од Илуминати, но за оваа двојка постојат најмногу теории.