Живот
4. February 2016 - 16:20

Ова бебе го чуваат духови, мајката се шокираше кога ја виде снимката

Џејд Јејтс од Австралија не верувала во духови се до бизарниот момент кога здогледала две светлечки фигури како лебдат над креветчето на нејзината ќерка Луси.

Џејд духовите ги здогледала на бејби мониторот и снимката истата вечер ја споделила на Фејсбук.

-Вечерва нема мирно да спијам. До пред 5 минути не верував во духови, а сега ги гледам во собата на Луси, напиша Џејд.

Нејзините пријатели оваа објава ја прифатија многу сериозно и ја предупредија итно да ја напушти куќата. Една пријателка во светлечките фигури препозна девојче и постара госпоѓа.

-Џејд, дали сакаш да дојдам кај тебе? Ова не е зафрканција. Ова се духови, сигурно, биди многу претпазлива, и напиша пријател.

Наводните духови исчезнале кога Џејд влагла во собата да провери дали е се во ред со ќеркичката. Мајката заклучила дека ги вознемирила „духовите“ и тие си заминале.

Некои од пријателите искоментираа дека ако во куќата се појавиле ентитети од онаа страна на светот, сигурно немале лоши намери.

 

 

Fare to say I won't be sleeping vary well tonight, who believes in goasts I didn't until about 5 mins ago, this is a video thru my baby monitor of ruby in bed but ruby is the white sleeping baby in the front top left of the cot, in her room with the door shut and know body else in there, well so I thought u make up Ur own Mind one freaked out mumma right hear.

Posted by Jade Yates on Saturday, January 23, 2016