Балкан
24. April 2016 - 14:59

Орален секс среде бел ден во парк, минувачите згрозени/18+

Сараевчаните кои одлучилте денот да го поминат во пририда во паркот на Илиџа биле сведоци на необична глетка.

Имено, непознат пар, маж на околу 60 години и жена на околу 40 годишна возраст, очигледно не можеле да ги контрилораат страстите и потребата си ја задоволувале пред минувачките, па дури и децата кои играле во паркот.

Жената орално го задоволувала постарото машко лице. И двајцата биле свесни дека ги гледаат останатите луѓе во близина, но не им било гајле поради тоа.

Foto Klix.ba

-Кога поминаа покрај нас мислевме дека се татко и ќерка и дека шетаат низ паркот како останатите, но ова никако не можев да го замислам. Згрозени сме од ова однесување во јавност кое е казниво, рекла жена која ги видела во паркот.

Foto Klix.ba