Бизарно но вистинито
4. January 2017 - 10:31

Огромна змија канибал јаде друга змија - Ова е нештно најморбидно што може да го видите

Никогаш не сме виделе вакво нешто. Ретка е можноста ловец на змии да присуствува на вакво нешто - Рекол Норман Хил за ААП. Норман и Сали Хил од Австралија фатиле австралиска змија како јаде друга змија. Споменатиот пар е професионален ловец на змии, а морбидниот призор го забележале во една куќа во Квинленд. Ловците чекале змијата да го проголта својот оброk, бидејќи ако некој и смета во текот на јадењето таа може да ја поврати храната што е уште по одвратно.