Џет-Сет
20. September 2016 - 9:52

Огромна тага во семејството на македонскиот пејач

Со црно-бела ретро фотографија поп пејачот Александар Белов на социјалните мрежи објави за големата загуба на неговата баба и напиша дека многу ќе му недостига. Пејачот е скршен од болка.