Балкан
15. January 2017 - 20:33

Ограбена среде дуќан: Еве како жената остана без телефон

Во трговски центар во Нови Сад во еден ист бутик се случиле три кражби, а според снимката од безбеедносните камери за нив се одговорни две девојки за кои никој не можел да претпостави дека крадат.

Така девојката со капа најверојатно има соучесничка и ја следи жената во дуќанот.

Кога ја видела можноста, украла. Така на 1.37. минута од снимката се гледа дека жената забележува дека и го нема телефонот, но веќе е доцна.Žena primećuje da joj nema telefona, ali je već kasno“, navedeno je.

youtube.com/watch?time_continue=3&v=hwIM4ZrVoPc

Исто така е упатен апел до граѓантие да си ги чуваат добро работите дури и кога пазарат и разгледуваат по бутиците.