Македонија
9. May 2018 - 11:52

Оглас за работа во ТВ Сител на неколку позиции

Сител Телевизија објавува повик за снимател, видео миксер, тонец, компјутерска обработка и МГС  кои би биле вклучени во работата на телевизијата.

Кандидатите може да бидат со и без работно искуство.

Пријавување: 

Аплицирајте на vesti@sitel.com.mk со назнака на позицијата. 
Испратете CV или мотивационо писмо и доколку имате портфолио.
Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ги исполнуваат условите