Бизнис
12. November 2018 - 19:45

Од први јануари поскапува водата

Од први јануари поскапува водата. Во поголем број од општините низ земјава граѓаните ќе добиваат повисоки месечни трошоци  од 20 до 30 денари. Од РКЕ велат ваквото зголемување нема да удри по џебот на граѓаните.