Живот
29. May 2017 - 15:39

Од обична фотографија од свадба до вистински хит - Еве што се случило во позадина

Џенеса и Бред од Америка се венчале и направиле свадбена фотосесија, но не очекувале дека фотографија ќе им стане хит. Јасно е и зошто оваа фотка се прошири низ светот со брзина на светлината.