Македонија
5. December 2020 - 16:53

Од коронавирус почина д-р Вангел од Крушево

Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари на Фејсбук информира дека уште еден доктор го загубил животот како последица Ковид-19.

-Уште една жртва доктор. Нека почива во мир нашиот колега од Крушево, д-р Вангел. Сочувство и добро здравје до семејството, информираат од АСМЛ.

Уште една жртва доктор. Нека почива во мир нашиот колега од Крушево,д-р Вангел Сочувство и добро здравје до семејството!

Posted by Асоцијација на специјализанти и млади лекари-АСМЛ on Saturday, December 5, 2020