Македонија
18. May 2020 - 12:58

Од денес јавниот превоз ќе функционира од 5 до 19 часот

ЈСП информира дека од денес(18.05.2020 год), јавниот превоз ќе функционира од 5 до 19 часот, односно се укинува двосменскиот режим на сообраќање на возилата.

Сите возила вклучени во јавниот превоз, автобусите на ЈСП Скопје и на приватните превозници, ќе сообраќаат по саботен возен ред, со исклучок на линиите 9, 19, 20 и 23 кои ќе возат по редуциран делничен возен ред. 

ОВДЕ СЕ ПОСЛЕДНИТЕ ТЕРМИНИ НА ПОАЃАЊЕ ПРЕД 19 ЧАСОТ. 

Останатите термини до 19 часот се достапни на веб страницата.