Македонија
23. November 2021 - 11:33

Објавени фотографии неколку секунди по автобуската несреќа

На социјалните мрежи се објавени фотографии неколку секунди по автобуската несреќа. Ги снимиле возачи кои во тој момент минувале по делницата „Струма“. На фотографиите се гледа како атобусот е во пламен и веќе се пристигнати противпожарни екипи.