Македонија
20. September 2019 - 13:50

Објавена снимка од грабежот во бензиската на ОКТА

Видео снимка од грабежот во бензиската на ОКТА во скопската општина Сарај, кој се случи на 11 септември, објави порталот Алмакос.

Според порталот, крадците се фатени денеска во скопското село Грчец, но нема повеќе детали за нивниот идентитет.